söndag 27 juni 2010

lördag 26 juni 2010

lördag 19 juni 2010

Mitt bröllop

Såhär i bröllopstider började jag fundera över mitt eget bröllop. Eftersom jag sitter och lipar under tiden som det kungliga bröllopet pågår ursäktar jag för vattenstänk.

Iallafall, jag skulle tycka det var roligt om jag gick upp för gången till musiken "If you leave me now" av Chicago eller ännu roligare "Is that your bitch" av Misst Elliot.
Sedan hade det varit roligt om Kalle Moraeus kunde spela en bit och om kungen skulle vilja lämna över mig, vi är ju redan kompisar. Dessutom vill jag att min blivande mans kompisar skulle klä min man i en säck som det står grisen i säcken på under svensexan. Kanske även att han bär denna dräkt under vigseln. Istället för svärd som står och viftas med utanför kyrkan vill jag ha star wars svärd.

Du kommer inte vilja missa detta.

Det är ju ganska smart att Daniel får lära sig allt om familjens historia nu när han blir prins, jag ska också göra så med min blivande man. Dock lite svårt då delar av släkten är adopterade på pappas sidan. Min moster har dock släktforskat på mormor och morfar och tydligen härstammar vi från någon slags knäckt långt tillbaka i tiden.

fredag 18 juni 2010

Hur man avreagerar sig.

Efter ett inte så upplyftande mail från JMK som mest handlade om deras hyckleri var jag tvungen att avreagera mig. Jag följde med Marie och hennes tvillingar till en lekplats och lärde dom (barnen alltså) allt jag kan om bommar. Det gick ganska fort.

torsdag 17 juni 2010

Hur man underhåller sig själv.

Ibland jobbar jag som lägerskolsledare ute på ett scoutområde som heter Sjöröd. När barnen sitter och myglar i stugorna måste vi ledare underhålla oss själva. Sjöröd har precis genomgått en stor renovering och vi har fått ett större kök och en stekplatta. Stekplattan är perfekt för att popa popcorn kom vi på. Åsa Skans står bakom kameran. Jag ska ta ny anställning på bio.

tisdag 15 juni 2010

Finn en vän

Min bästa hobby är som sagt DN kontakten. Idag har jag hittat killar till mina vänner.

Söker en tjej, 28-40 år, för familjebildning. Jag är en snäll kille, 44/187, rökfri, Allmänna intr.

Något för Åsa kanske?

Jag är 31 år och trött på singellivet och vill bilda familj. Jag söker en tjej som också vill bilda familj. Det gör ingenting om du har egna barn. Intr. resa, umgås med familjen. Hör av dig.

Perfekt för Marie

Jag är en kille, 30 år, som nu söker kärleken. Mina intr. är innebandy, fotboll m.m. Söker tjej med glimten i ögat och lätt för skratt.

Ni får slåss om honom.

En film om en rosa mikrofon

måndag 7 juni 2010

Ledig

Jag kanske tjatar men jag tror inte ni förstår vilken bedrift det är för mig att ta min examen! Masters dessutom! Jag bryr mig inte om titlar eller hög utbildning, det är mest för att visa för mig själv att jag kan.
Jag tog min kandidat på två och ett halvt år i Växjö. Psykologin som jag läste där var mitt sätt att försöka förstå människor och världen på. Trots huvudspöken, panikångest och stationschef på studentradion på heltid klarade jag det.

Journalist har jag alltid velat bli men kände mig inte mogen för det när jag började plugga som 18-åring. Att jag klarade den utbildningen med alla nya huvudspöken och inget riktigt boende och mer eller mindre inga pengar är stort för mig.

Nu när jag är klar har jag en lista på vad jag ska göra innan jag börjar jobba på P4:

1. Maila produktionsbolag
2. Fixa min gitarr (har märkt att jag har en skön mörk röst på morgonen om jag inte sjunger upp, kan nog bli något ;) )
3. Köpa en ny cykel, min gamla blev ju stulen av vad jag misstänker en kille som jag bjöd på en frensh hot-dog på kl 03.16 en lördagnatt. Otacksamma jävel.
4. Hänga i parken och vara cool.

Det var nog allt.